Mina favoritsidor på internet♥

 
 
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Dessa är mina absoluta favorit sidor. Varje gång jag sätter mig vid datorn, äre det här jag går in på först av allt. Det finns inget bättre! (Clara Holmberg har jag följt en viss tid nu eller vad man säger, och eftersom jag heter Julia så ville jag kolla om det var nån som hade "juliasbeauty" som blogg, och då hittade jag 1 träff! Och sen har det bara rullat på typ). Och dom här bloggarna äger.
 
Karl
2013-04-26 @ 16:10:16
URL: http://karltheking.blogg.se

FAN! Nu blir jag lack! Vad ska detta föreställa Niggah?! Huh?! Kan du svara på den frågan?! Hur i HÄLVÄTÄ kan man glömma bort min blogg? Den är ju asgrym!! ÅH FY FAN! Vi har känt varandra en lång tid nu och du glömmer min blogg?! Är detta tacken för allt jag gjort och offrat för dig?!! Du är en usel kompis! Åh fy fan! Jag blir illamående bara jag tänker på hur du bara glömmer bort mig! Äjj såhär kan vi inte ha det längre! Jag tänker säga åt min mamma att hon ska ringa din mamma!! DU KOMMER FÅ SÅ MYCKET SKÄLL ÖVER HUR DU BEHANDLAR MIG!!!!!! Jag hatar dig!!!!!!! HATAR!!!!!!!!! FATTAR DU?!!! H.A.T.A.R!!!!!! HATAR DIG, HATAR DIG, HATAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!
OBS!! PS. Du kommer väl på min födelsedagskalas? (:

Svar: MEN JAG TÄNKTE VÄL INTE PÅ DIN BLOGG
Julia Nygårds

Karl
2013-04-26 @ 17:08:56
URL: http://karltheking.blogg.se

HAAHAHHAH!! Det är lugnt Julius.. jag tänker inte på din blogg heller.. Jag besöker den bara 24/7 dagligen..
Men aja.. nog om det.. Hur är vädret hos dig då? :D XDD (Y)

Svar: Okej......................Bra sj? XD (y)
Julia Nygårds

Karl
2013-04-26 @ 20:00:33
URL: http://karltheking.blogg.se

Jofan.. solen skiner och skinkan steker.. XD

Svar: Hahah XD Samma här serru XD
Julia Nygårds
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0