+25,6 grader

Hallojj! Alltså, det är verkligen skitvarmt ute idag. Jag tog en spring/gå - tur runt elljusspåret nyss. Och solen stekte så in i bomben! Jag orkade knappt springa, det var verkligen för varmt. Det är i och för sig riktigt sommarväder, så jag får väl njuta av det ist! ;) Fan, min kondition är klart den sämsta. Orkar ju ändå knappt springa 100m XD..
Jag har haft ont i svanskotan typ ett tag nu, gör skiitont. Kan inte sitta på ex. hårda stolar. Och när jag reser mig upp smärtar det asmycket. Måste nog kolla upp det på vårdcentralen.
 
Imorgon åker vi till Gävle. Vi ska bara vara där en natt. Bada i havet, gå på stan, gå på IKEA och sånt. Så det blir kul! ☺ Fast mamma har inte bokat hotell än haha ;D Hon sa att det kanske blir billigare att boka idag..Haha, man måste ju ta det billigaste! (;    (Nej..)
 
Jag måste oxå klippa määääääääääääj. Mitt hår är så tunt som jag vet inte vad.Det e så slitet med..

Idag hade jag itne tänkt göra ngt speciellt, får se vad man hittar på. Ska iaf måla mitt nattduksbord nu som jag köpte på en loppis för 30 spänn. Det e skitfult nu, men jag ska måla det vit, byta "knopp", måla benen på deet och typ sätta ett fint tyg elr nå på kanten runt om. Så då blir det nog en aning bättre.
 
Men nu ska jag gå, vi ses! Herrååå
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0