Prat om resan

Hej igen! Har ju inte bloggat sen i onsdags förra veckan typ. Har ju som sagt varit bortrest. Jag tänkte berätta lite vad vi har gjort! Vi har ju inte varit borta så länge, vi brukar oftast va bort minst 1 vecka. Men det blev bara 6 dagar denna sommar. Jag kommer att göra en haul i nästa inlägg ifall ni undrar om jag har köpt ngt!
 
Okej, först när vi kom till Stockholm så gjorde vi inget spec. Vi var i mina kusiner + fasters sommarstuga. På torsdagen åkte jag och mamma till Vällingby för att kolla lite i affärer. Jag hittade lite smågrejer. Anna (en kompis som går i Kajsas klass) har ju flyttat dit, men vi träffades aldrig. Venne varför riktigt. På fredagen gick vi på Grönan, det var kul(!), fast det var lite tråkigt att min kusin "Henny" inte kunde va med, för hon jobbade. Så jag fick gå med William och min andra kusin Valdemar. Vi gick inte på lördagen för att då skulle det ha varit jättemycket folk. Eftersom det är sommarkrysset då. Det var lite kö när vi va där, fast vi åkte ändå. Jag åkte den nya "Eclipse", som är världens högsta slänggungor. Den var rätt tråkig, det blåste så himla mycket där uppe så det var nästan svårt att andas, hehe. Sen åkte jag dom vanliga Jet Line, Vilda musen, Kvasten m.m. På lördagen vart det ännu mer shopping, höhö. Jag, William, & mamma åkte till Kista galleria. Hittade lite saker där med. På söndagen gjorde vi inget alls. Senare på kvällen åkte jag, William mamma å pappa till slussen. Vi åkte med Viking Line till Finland (Helsingfors) och sov över 2 nätter på båten. Vi körde lite på spelmaskinerna, haha, och jag skulle precis stoppa i ett mynt när det rasslade till och kom ut typ femtio 20 - cent mynt (2 kr), vilken tur! :P Så då spelade vi ännu mer och jag spelade upp alla pengar haha. Vi åt buffe på båten med efterrätt till, det var gott. När vi var i Finland gick vi i affärer och kollade lite. Jag köpte bara en sak där. Sedan åkte vi tbx med båten till Stockholm, och sov över en natt till. Sen åkte vi hem från Stockholm.
 
Idag ska jag kanske vara med Kajsa, annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ses!
Karl
2013-07-03 @ 13:02:13
URL: http://karltheking.blogg.se

"Så jag fick gå med min William" HAHHAHAHHA!! Fattar du hur mycket jag skrattar eller? "min William" XDD Du e vä la go' !

Svar: HAHAHAHAHHHAHAHA OMG SKREV JAG VERKLIGEN SÅÅ?!?!?!!! XDDDD Det såg jag inte!!!! jag skrev först "min lillebror" men ångrade mig och skrev "William" ist. Måste ha glömt att ta bort "min" då :s XDDDDDDD (Y) Ska ändra'rt genast!!! XDDDD
Julia Nygårds

Karl
2013-07-03 @ 22:35:11
URL: http://karltheking.blogg.se

'äjj fan! Låt det stå! De va ju la gött! (Y)

Svar: nej har ändrat nu ändå XDD (Y)
Julia Nygårds
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0