Babbel om resan

Halloj! Det var inte så jättekul i fredags faktiskt, vi åt lunch och sedan fikade vi lite. När vi skulle till Gropen och kolla på majstångsresningen så började det spöregna. Så det blev inte av. Hoppas det blir roligare nästa år! Och att vi är i Östanhol istället.
 
Idag ska jag nog inte göra något speciellt, kanske gå och fika med mamma och så. Eller kanske vara med Kajsa. Hon visste inte riktigt, sedan loggade hon ut från fb, så...
 
På onsdag åker vi till Stockholm till mina kusiner + faster. Dom har en sommarstuga, så det blir kul att vara där. Då får vi bo i deras lägenhet medans dom bor i stugan. Vi ska nog troligtvis gå på Grönan nån dag där, weeeey! Sen efter vi har varit i Stockholm (Vi åker nog på söndagen), så ska vi åka på en kryssning till typ Åbo eller Helsinfors och sova över. På antingen Viking Line elr Birka. Vi får se :P Det blir najs! (:
Sen när vi kommer hem nån gång, så ska vi åka "Dresin" som är som en cykel som man åker på, på räls. Sträckan är 15 km och går från Vansbro till Mora, eller typ tbx till Vansbro igen. Man tar med sig matsäck och turas om att trampa. De andra 2 sitter på en bänk bredvid på cyklen och åker. Det finns också längre sträckor där man tältar och så, men det ska inte vi göra. Det blir en heldag ist. Kul det med!
(Här kommer en bild på "cykeln". Dom ser lite olika ut. Detta är en variant.)
 
 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0