Emilia!!!

Hejsan! Idag har vi inte gjort något speciellt i skolan, och maten var faktiskt god idag! Haha (:
På fredag kommer min kompis Emilia hit som inte jag har träffat på flera år, jag vart helt chockad över att hon skulle komma hit!!!! Omg!!! :D♥ Guud va glad jag blev!  Så det ska bli hur kul som helst att träffa henne efter så lång tid!!! :DD♥♥ OMG TAGGAD! :'DDD ♥♥♥♥ WOPP WOOP!!! XD :D ♥ xP :P
 
Jag och Ylva ska åka till Kupolen på lite shopping på lördag, så vi kan inte vara med Emilia då. Jag visste ju inte i förväg att hon skulle komma just 'den' helgen, och jag å Ylva vill verkligen dit på lördag oxå. Vi har verkligen pratat om att göra det i typ 2 veckor nu, så att det är jag taggad till! (:
 
Just nu sitter jag som vanligt och har tråkigt här hemma, Ylva ska på ridning och Kajsa svarar inte. Fan, jag blir så lack på hen (Karl asså). Hon svarar varken när man ringer eller smsar. Hon brukar oftast aklltid svara, fast typ 192837465 timmar efter att man har ringt/smsat hah. Så jag får väl spappa henne med sms tills hon svarar då! Louise kunde vara, men jag hade inte så stor lust att vara med henen idag, vi är ju så himla ofta annars. Och vi var nästan hela helgen oxå, så det kändes som att det behövdes en liten paus just nu.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0