Medeltidsmarknad

Halloj på er! Idag har det varit en sån där seg dag. Vi kollade på film både på SO:n och NO:n.  Guuud vad det var långtråkigt, det kändes som att vi aldrig skulle komma därifrån, haha. Men sedan rullade det på ganska bra.
Vi hade mat efter det, och den var väl sådär. Efter det ahde vi idrott, fotboll. Vi vann med 2 - 1, så det var bra, haha!
:) Sen hade jag hål (håltimme), då åkte jag hem en sväng och typ satt vi datorn. Börjar känna mig lite orolig/nervös över presentationen på Svenskan, som vi ska ha nästa vecka. Hamnade varken med Ylva eller Louise. Vilket jag oftast brukar göra. Vi ska prata inför halvklass och bara med 6 små lappar med stödord i 4 min. Usch, vill bara få det överstökat! Är inte direkt den som pratar så hemskt gärna inför andra...Sist hade vi matte, fast vi fick typ bara en läxa och fick gå sen, så det var ju skönt!
 
Men iallafall. Efter skolan gick jag och Ylva hem till mig och åt lite mellis. Efter det gick vi till medeltidsmarknaden, som är en marknad som hålls varje år i maj. Där kan man oftast kolla i stånden, köpa gammaldags godis, titta på uppträdanden, hälsa på orcherna, kolla på tornespelen, m.m.  De flesta brukar vara klädda i medeltida kläder, så det blir en riktig medeltids - stämning, höhö. Och man får inte använda mobilen där inne, för då kommer vakterna och tar en, haha! :P
Vi träffade Louise och var med henne och hennes kompis, och vi träffade några andra vi kände oxå. Så det var kul! Ska gå med reklamskyltar på noret imorrn med Louise, och käna lite pengar (300:- + gratis lunch! :D). Sedan tar Ylva och någon annan (troligtvis Simone) nästa pass på eftermiddagen. Då hinenr jag och Louise gå på markanden på eftermiddagen imorrn. Och det blir nog att gå dit på söndag med. Men vi hörs!
 
(OBS! Inte min bild, lånad).
 
 
 
 
Karl
2013-05-24 @ 21:31:30
URL: http://karltheking.blogg.se

Tjäna* ... Hur går det med svenskan? HAHHAH XDD (Y)

Svar: Men haha XD, jo tack bra, hur går det själv med läxorna?..(Y)
Julia Nygårds

Karl
2013-05-24 @ 21:42:28
URL: http://karltheking.blogg.se

Jo men vafan.. det flyter på bra! Har bara 9 ogjorda matteläxor.. Men äh vafan, det är lugnt! (Y)

Svar: Aha..men..om...allts....asså........OKEJ! (Y) XD
Julia Nygårds
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0