~ Thursday morning ~

Har sovmorgon till tio över tio idag. Använder inte direkt sovmorgonen till att sova på, haha! Nejmen är en morgonpigg person så jag går upp den tiden jag vanligtvis brukar gå upp. Men jag har använt de senaste en och en halv timmarna till att äta frukost och sitta vid datorn. Jag går väl till skolan typ tio.
 
Annars så har jag nog inget speciellt i skolan, bara ett oförberett prov...yes! Men våran NO - fröken är snäll, hon låter oss använda böckerna till det ;) Går till 15.25 idag. Längsta dagen >.< Men det går väl rätt snabbt. Btw, ska till tandläkarn oxå!
 
Sedan egentligen så har jag ju konfirmation, men har bestämt mig för att sluta, även när alla runt omkring mig säger -Men det är ju bara två månader kvar?! eller -Nu när vi snart slutar ändå, onödigt att du gick från början! Jag kan på sätt och vis förstå dom som säger det, men jag känner typ press för att göra själva "konfirmationen". Vi måste hyra dräkt(som kostar 400!), bjuda massor av släktingar, fixa grejer hit och dit. Dessutom är jag en sån person som inte gillar att "stå i centrum". Och det gör man ju när det är en själv som ska konfirmera sig. Jag lixom vill inte och känner bara för att inte göra det. Men jag tycker det är lite dåligt när vissa säger att det var onödigt att jag gick från början. Eftersom den tid jag har gått har jag fått träffa nya vänner, upplevt roliga händelser, skrattat ihjäl mig, åkt på oförglömliga läger med mera. Har haft så jäkla roligt. Jag ångrar inte alls att jag började och kommer bära med mig allt jag fått uppleva ändå. Så detta var min lilla förklaring, och hoppas att ni förstår varför.
 
Nej nu ska jag nog packa lite grejer till skolan. Vi ses!
 
 
Dagens.
Tröja - NewYoker
Jeans - Lager 157
Armband - UrochPenn
 
 
Köpte denna ansiktstvätten för 40:- på Dollarstore förra helgen.
 
 
 
 
 

Förändring på G

Som ni kanske ser så håller jag på att fixa lite med bloggen o så.
Tänkte att jag skulle byta ett tag, för att det blir lite trist att ha samma hela tiden. Men det kommer nog ta ett litet tag, ska kanske fota lite nya bilder med Ylva, Sophie och Louise idag. Tänkte lixom byta både headern och temat.
 
Louise kommer hit om ett tag, vi ska cykla till ett ställe (: Hopaps att våra planer går enligt planen eller vad man säger, hehe!
 
Men ha en härlig lördag folks!

21/3 - 14

Välkommen fredag!
Äntligen är det fredag, so far so good (:
Har varit i skolan och haft en vanlig dag. So, Ma, Sv och No - lab. På labben fick vi göra en "ester" som är som en arom. De ska stå över helgen så ska det bli olika dofter/smaker - banan, päron osv. Så det ska bli kul att veta vilken doft vi får. När vi skulle gå och äta lunch i skolan så var maten slut. Så vi fick ta kassler istället. Så har det varit två gånger nu. Den maten som står på matlistan stämmer inte överens med den maten som serveras. Dålig stil. Men får hoppas på förbättring.
 
Efter skolan gick jag och Louise hem till henne. Vi bakade drömmar och bara varhelt enkelt. Sen tog vi en promenad ner till vattnet med My, Louises hund. Efteråt gick jag hemåt igen. Så nu sitter jag här ock skrivet ett hyfsat men ganska ointressant inlägg. Men har ju sagt att jag ska bli bättre på att blogga, så hoppas det håller i.
 
Imorgon ska jag nog vara med Louise igen, vi har lite planer!
 
 (Bild från promenaden med L)
 
RSS 2.0