Valborg, Yepp!

Imorgon har vi "Elevens Val" inställt på grund av att lärarna ska typ på möte, aja iaf inte så intressant. Så jag slutar 14.00 ist för 15.10. Så då har jag tänkt vara med Ylva hemma hos henne. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på men men..! Vi kommer nog på ngt iaf.
Sedan kl 16.00 börjar "Barnens Valborg" ute på "Udden". Det är [om jag ska förklara lite kort] ett litet evenemang som hålls varje år runt Valborg. Det brukar oftast komma nån artist som uppträder och en del andra som uppträder med dans, sång♫ m.m. Och så säljs det fika, och man får prova på en del saker, och fiskdamm äre oxå. Sen är det paus i 2 timmar och sedan i s.k "Gropen" är det majbrasa och dikter/sång. Så det ska bli spännande/kul! Jag går med Ylva på Barnens Valborg, och med Ylva och Louise i "Gropen". För Louise ska gå med en annan kompis på Barnens Valborg (Matilda) och de ska klä ut sig, vilket jag och Ylva inte tycker är så kul..Men aja.
 
Sen på onsdag är vi lediga (Y)! Venne varför, men det skulle bli en del lediga dagar innan lovet sa våra lärare!! (:
Och på torsdag har vi sovmorgon, så de e najs! Och jag och Louise pratade om att sova över från tisdag till onsdag [ev. från onsdag till torsdag, för att vi har sovmorgon som vanligt på torsdagar till 10.10]. Men vi skulle nog sova över med Ylva då oxå. Fast vi får se! (För Louise kanske ska iväg till skolan vid typ 9 på Studiestuga, där man pluggar lite extra). Men nu måste jag sluta skriva, jag kände att det blev ett ganska långt inlägg! Hare bra på Valborg, och bränn inte upp varandra bara, haha! Vi hörs senare!!
RSS 2.0