Vad jag har gjort idag, typ

Hejsan! Tänkte göra ett random inlägg för att jag hade lust med det. Så får väl berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna. I torsdags hade jag och Louise loppis. Vi [elr jag rättare sagt] tjänade runt 300 kr, så det ble lyckat! Vi sålde 2 cyklar. Fast William fick lite av pengarna.. Men aja. I fredags kom jag faktsikt inte ihåg vad jag gjorde XD hahaha. Igår (lördags) var jag och Kajsa i hennes somamrstuga. Vi tvättade en båt och jag badade i sjön. På kvällen var jag och Kajsa ute en stund, sen sov vi över hos henne. Idag har jag typ inte gjort någonting, jag och Kajsa hade rätt tråkigt. Hemma sedan firade vi pappa, för att han fyllde år igår (vi håller på ännu..). Imorrn ska jag typ va med Kajsa.
 
Jag och Kajsa funderar på att åka till Ullared den 3:e typ. Vi har bara pratat om det, och vi har sagt det till våra föräldrar. Så vi får se hur det blir. Jag hoppas verkligen det blir av, för har VEKRLIGEN stor loust att åka ditt azzå! Visst har jag varit där jättemånga gånger förut, men vem tröttnar lixom?! :P Kajsa har aldrig varit där, så det är nog ännu roligare för henne då. Hon ska typ bara köpa 1D grejer där, hon e ett stort fan av dom. [karltheking.blogg.se].
Hade tänkt ha nån loppis till, för att få ihop lite pengar dit iaf. Tjänar nog inte så jättemycket då, men det är iaf någonting! Det tar typ 8 - 9 timmar att åka till Ullared, så det blir nog en hel dag då.. Isånafall tänkte vi nog sova över där 2 nätter. Men vi får se hur det blir, hoppas DET SKA  bli av! ;) (:
 
Vi ses!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0