Tältat!

Tjena!
Igår tills idag tältade jag och Ylva på hennes gård, för att vi är ju ändå lediga så varför inte ;). Vi hade tänkt sova i deras sk. "Lillstugan" som dom hyr ut, men den var upptagen av gymnasie elever. Så vi tältade ist. Vi kollade på film [The Coneheads] på Ylvas dator i 'mörkret' som inte var så mörkt, haha. Och till det tjockade vi i oss godis och ostbågar. Najs! ;) Det var ganska hårt att sova där på bara ett liggunderlag. Men vi somnade iallafall, runt halv 1. När vi vaknade var det nära på kokgrad där inne. Det var så JÄKLA varmt! Höll på att svimma! Jag vaknade 20 i 7 och höll ut till 8, då Ylva vaknade. Sedan åt vi lite candy haha. Sen hoppade vi lite studsmatta klockan 20 i 9 på morgonen XD, vi hade tänkt göra det vid midnatt men orka lixom XP. Sen gick vi in och satte oss vid datorn och efter det åt vi frukost. Sedan (elr nu) är jag tvungen att vara "barnvakt" till min lillebror medans mamma är och klipper sig. Det är sååå tråkigt, vill ju hellre vara med Ylva. Han måste lära sig att vara hemma själv, han fyllde ju faktiskt 12 i maj.
 
Tältningen var typ som en 'förberedelse' inför campingen med klassen som vi ska ha mellan onsdag och torsdag nästa vecka. Vi ska ha det på stranden i "Opplimen" som är en sjö som ligger lite utanför Leksand. Så det ska bli jätteroligt! :D
Fast det måste vara minst 1 förälder där som håller koll på oss elr ifall någon olycka händer. Så det är ett litet minus. Men aja, det är iallafall kul att det är en sjö där så att vi kan bada! (Y) (: Tagga!
 
Efter att jag har varit barnvakt till William (till runt 11) O.O, så ska jag och Ylva ut på "stan" om man kan kalla det så, och kolla på skor till skolavslutningen. Sedan ska vi nog förmodligen bada i Västannor kärn, det är så varmt där! Vi var där igår, det var kul! :D Fast Ylva frös så hon ville gå upp -.- Medans jag badade vidare XD.
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0