~ Thursday morning ~

Har sovmorgon till tio över tio idag. Använder inte direkt sovmorgonen till att sova på, haha! Nejmen är en morgonpigg person så jag går upp den tiden jag vanligtvis brukar gå upp. Men jag har använt de senaste en och en halv timmarna till att äta frukost och sitta vid datorn. Jag går väl till skolan typ tio.
 
Annars så har jag nog inget speciellt i skolan, bara ett oförberett prov...yes! Men våran NO - fröken är snäll, hon låter oss använda böckerna till det ;) Går till 15.25 idag. Längsta dagen >.< Men det går väl rätt snabbt. Btw, ska till tandläkarn oxå!
 
Sedan egentligen så har jag ju konfirmation, men har bestämt mig för att sluta, även när alla runt omkring mig säger -Men det är ju bara två månader kvar?! eller -Nu när vi snart slutar ändå, onödigt att du gick från början! Jag kan på sätt och vis förstå dom som säger det, men jag känner typ press för att göra själva "konfirmationen". Vi måste hyra dräkt(som kostar 400!), bjuda massor av släktingar, fixa grejer hit och dit. Dessutom är jag en sån person som inte gillar att "stå i centrum". Och det gör man ju när det är en själv som ska konfirmera sig. Jag lixom vill inte och känner bara för att inte göra det. Men jag tycker det är lite dåligt när vissa säger att det var onödigt att jag gick från början. Eftersom den tid jag har gått har jag fått träffa nya vänner, upplevt roliga händelser, skrattat ihjäl mig, åkt på oförglömliga läger med mera. Har haft så jäkla roligt. Jag ångrar inte alls att jag började och kommer bära med mig allt jag fått uppleva ändå. Så detta var min lilla förklaring, och hoppas att ni förstår varför.
 
Nej nu ska jag nog packa lite grejer till skolan. Vi ses!
 
 
Dagens.
Tröja - NewYoker
Jeans - Lager 157
Armband - UrochPenn
 
 
Köpte denna ansiktstvätten för 40:- på Dollarstore förra helgen.
 
 
 
 
 
RSS 2.0