Sommarlov + Flytta next

Det är sjukt att det bara är runt tre veckor kvar av skolan, tiden har gått så fort. Det kändes som att jag nyss började i åttan, och snart börjar jag nian. Det ska bli så himla skönt med sommarlov, detta ska bli den bästa sommaren 2014! Jag slutar den 13 juni, längtar ihjäl mig. Har planerat avslutningskläder och allting. På avslutningskvällen ska jag och mina kompisar till "Get Wet", som är för årskurs 7-9. Det hålls på sommarland, Leksands nöjespark. Där kommer det finnas en dj, karusellerna kommer att va öppna, man kan bada och mkt mer. Kommer bli awesome.
 
Samma helg som avslutningen är så kommer jag att flytta. Vi ska flytta för att den lägenheten i huset vi bor i nu är runt 100 år gammalt, och behöver renoveras. Men det är för dyrt att renovera själv, så dom ska sälja huset till någon som har råd att renovera det. Orkar inte förklara helt men på ett ungefär är det såhär. Vi har typ ändå behövt flytta för att det är mycket som är slitet i huset ändå. Jag har ju bott här i hela mitt liv, och mina föräldrar har bott här sen över 20 år tillbaks, så det är ganska länge. Det känns inte så speciellt konstigt att flytta, inte nu iallafall. Jag känner mig ganska förväntansfull och det ska bli skönt att inte ha något genomgångs rum sen. Men samtidigt känns det lite sorgligt att flytta ifrån huset som jag alltid har bott i, lixom har aldrig känt känslan av att flytta förut. Det är inget som jag har behövt tänka på. Men längenheten jag ska flytta till ligger på ett ungefär nerför gatan i ett tvåvåningshus, precis som nu. Så det känns ändå rätt bra.
 
Idag har jag varit i skolan som vanligt, har lyssnat på niornas presentationer av de olika partierna i EU-valet. Har inget alls intresse för politik, men det är ju obligatoriskt så... Imorgon har jag softboll, har gått där några veckor nu, det känns bra att ha någonting att syssla med på dagarna när man har tråkigt (:
 
Nej nu ska jag nog plugga till musikprovet jag har nästa tisdag, ses.
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0